Cenik okulističnih pregledov:
 
- običajni okulistični pregled
Doktor bo opravil pregledal z elektronskim kerato-refraktometrom, s katerim določi očesno dioptrijo in ukrivljenost roženice. Naknadno bo s setom poskusnih stekel to dioptrijo preveril in jo po potrebi prilagodil Vašim željem.
cena z DDV: 21,00€

- pregled za kontaktne leče
Doktor Vam bo najprej opravil pregled z elektronskim kerato-refraktometrom, s katerim določi očesno dioptrijo in ukrivljenost roženice. Pregled bo nadaljeval s špranjsko svetliko s katero merimo sprednje dele očesa, očesno lečo in bližnjo steklovino. V nadaljevanju Vam bo v oko vstavili testni par leč. Po pribljižno 15 minutah sledi še en pregled s špranjsko svetilko in pogovor z doktorjem.
cena z DDV: 27,00€

- pregled za vozniški izpit
Doktor bo opravil pregledal z elektronskim kerato-refraktometrom, s katerim določi očesno dioptrijo in ukrivljenost roženice. Naknadno bo s setom poskusnih stekel to dioptrijo preveril in jo po potrebi prilagodil Vašim željem. Podal bo mnenje za Vašega osebnega zdravnika.
cena z DDV: 34,00€

- razširjeni okulistični pregled
Doktor bo poleg običajnega okulističnega pregleda opravil še pregled očesnega ozadja z ročnim oftalmoskopom ter Vam izmeril očesni pritisk z aplanacijskim tonometrom.
cena z DDV: 40,00€

Zapri okno